Blog

Devre Tatİl Neden Mükemmel Bir Tatİl Seçeneğİdİr?

Haziran 9, 2023.

"Devre tatil, sevdikleri bir varış noktasında bir eve sahip olmak isteyen ancak tam sahipliği karşılayamayan veya ikinci bir ev satın almanın finansal yükü altına girmek istemeyen kişilere finansal olanakları dahilinde tatil evi sahipliği sunar. Tesislerde genellikle bir haftalık sahiplik seçeneği sunulmaktadır. Ayrıca aynı tesiste veya aynı geliştiricinin sahip olduğu başka tesislerde ek hafta satın alınabilir. Sahip olduğunuz tesise her yıl gitmek istemiyorsanız RCI üyeliğiniz sayesinde sahip olduğunuz hafta ile tatil değişim programımıza katılabilirsiniz. Ayrıca sahip olduğunuz tesiste farklı bir hafta için rezervasyon yapabilirsiniz. Ayrıca amamen farklı bir tesiste başka bir hafta alabilirsiniz. Kısmi sahiplik mülkleri ve varış noktası kulüpleri genellikle birkaç haftadan fazla olan daha uzun sahiplik süreleri sunar. Bunlar genellikle ayrıcalıklı konumlardaki üst düzey mülklerdir.

Devre tatil sahibi olmak, bir mülke tamamen sahip olmanın ve bakım masraflarının getirebileceği finansal riski azaltır. Çünkü size her yıl garantili bir tatil sunmaktadır. RCI’a katılarak çok çeşitli tatil seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Mesela varış noktasına bakılmaksızın hafta başına aynı düşük ücret karşılığında dünya genelinde bulunan üye tesislerimizdele değişim yapabilirsiniz. Ayrıca indirimli kiralık tatillere ve tatil “ekstralarına” erişim sağlayabilirsiniz."

Devre tatil (veya diğer bir adıyla paylaşılan tatil sahipliği), bir tesis mülkünde genellikle bir hafta veya daha uzun olmak üzere belirli bir kullanım süresi satın aldığınız bir uygulamadır. Devre Tatil sistemi tatil evi sahipliğini, sevdikleri bir tatil yerinde ikinci bir evleri olmasını isteyen ancak tüm sahipliği karşılayamayan veya ikinci bir ev almak için gerekli finansal yatırıma girmek istemeyen kişilerin ulaşabilecekleri finansal seviyeye getirir. Tesisler genellikle, aynı tesiste veya aynı geliştiricinin sahip olduğu başka tesislerde ek hafta satın alma potansiyeliyle birlikte yalnızca bir haftalık sahiplik ve kullanım seçeneği sunar. Kısmi sahiplik mülkleri ve “destination kulüpler” genellikle en iyi konumlarda yüksek gelir grubuna hitap eden mülklerde birkaç haftadan oluşan daha uzun süreli sahiplik seçeneği sunar. Ayrıca RCI ile Uluslararası değişim yapma imkanı sağlanmaktadır. Toplam 100 ülke genelinde 4500 tesis’te tatil yapabilirsiniz. Sonuç olarak görmek ve gitmek istediğiniz bir çok ülkeye RCI ile gidebilirsiniz.

NEDEN RCI'A KATILMALIYIM

HAZİRAN 30, 2023 RCI.

Neden RCI?

RCI, dünyanın en büyük devre tatil Değişim Tatili sağlayıcısıdır. James Villa Holidays, Cottages.com, Landal GreenParks ve gemi seyahati ortaklarımız dahil olmak üzere grup şirketlerimiz tarafından sunulan markalarda seçili konaklama birimlerine erişim imkanının yanı sıra 100’den fazla ülkede yaklaşık 4.500 bağlı tesis ile, konu tatil yerleri ve deneyim olduğunda başka hiçbir yerde bulamayacağınız kadar çeşitliliğe erişebilirsiniz.